Nya onlinespel 2016

Online-Gamer2016 ser ut att bli ett riktigt intressant år för oss spelare. Spel som The Division, XCOM 2, Uncharted 4 och Dark Souls 3 kommer att släppas. Vad finns det då för de spelare som gillar onlineläget mer än något annat? Läs vidare så kommer du snart känna att 2016 kommer att bli ett kanon år för onlinespel!

Blade&Soul, MMOARPG, Free-2-Play. Kom ut 19 januari 2016

Detta action packade MMORPG spel kommer att få dig att sitta klistrad med dina vänner medans du utför tekniker som får en kampsports mästare att tappa hakan. Själva berättelsen om din karaktär är väldigt svag men den väger upp med ett roligt action baserat rollspel. De lyckas skapa ett intressant system för att slåss både mot monster såsom andra spelare. Definitivt värt att testa detta spel. Det utvecklades av NCSOFT, leverantörer för spel som Lineage 2, Guild Wars 2 och Aion.

Overwatch, FPS, kommer ut under första eller andra kvartalet 2016

Overwatch är Blizzards försök till att komma ut på FPS marknaden och preliminära rapporter indikerar på att detta kommer bli ett bra spel. Spelets kritik ligger mest riktat mot att den kopierar mycket ifrån ett redan existerande spel, Team Fortress 2. I slutändan så är det en viss skildring och det är just detta som gör spelet roligt. Spelet är för stunden i beta men det verkar lovande.

Warhammer 40.000: Eternal Crusade, MMORPG, Free-2-play, släpps troligast under andra eller tredje kvartalet av 2016.

Warhammer har alltid haft en hårdkokt spelarbas och tyvärr så har de senaste åren sett nedlåtande besvikelser med denna underbara spel universums namn. Eternal Crusade kommer då in som en räddare med lovande utlåtanden ifrån tidiga rapporter och ett partnerskap med Square Enix. Frågan är om spelet kommer att hålla de förväntningar de skapat?